ОНЛАЙН-СЕРВІС ЮРИДИЧНИХ ДОКУМЕНТІВ

Договір про на надання послуг кур’єрської доставки

200.00 грн.

Інформація про документ:

Кількість сторінок: 1
Формат: MS Word (.doc)
На сторінці представлена актуальна в 2024 році форма зразку документу, яка відповідає чинному законодавству України.
Після здійснення оплати, документ автоматично буде надісланий на вашу електронну пошту. Якщо в папку «Вхідні» не потрапив приданий вами документ, перевірте папку «Спам». Також придбаний вами документ ви зможете завантажити зі свого особистого аккаунту (корзини) на порталі.
Якщо вам необхідний інший зразок документу, то його можна замовити в онлайн-чаті на нашому порталі або зателефонувати за номером +38(068)489-96-46

Опис

За цим договором про на надання послуг кур’єрської доставки кінцевим одержувачам відправлень виконавець зобов’язується на свій ризик надати послуги замовнику, а саме здійснювати перевезення автомобільним транспортом та доставку (вручення) кінцевим одержувачам  відправлень (листів, бандеролей, посилок, палет, тощо).

З повагою, адміністрація сайту.

Зразок договору складається з наступниих розділів:

  1. Предмет та загальні умови Договору
  2. Порядок виконання Договору та інші умови
  3. Відповідальність Сторін
  4. Порядок вирішення спорів
  5. Вартість послуг та порядок оплати
  6. Дострокове розірвання Договору
  7. Зміна умов Договору
  8. Заключні положення та строк дії цього Договору
  9. Реквізити та підписи Сторін

 

Частковий перегляд тексту договору:

Договір на надання послуг кур’єрської доставки
№ – ______

м. Київ “___” ______ 20_ р.

Фізична особа підприємець ______________________, що діє на підставі Виписки із Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та у відповідності до цивільного кодексу України, надалі у тексті іменуються «Замовник» та Фізична особа підприємець ______________________, що діє на підставі Виписки із Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та у відповідності до цивільного кодексу України, надалі у тексті іменується «Виконавець», з другої сторони, що разом іменуються «Сторона», а окремо від одного «Сторона», уклали даний договір про наступне:
1. Предмет та загальні умови Договору
1.1. За цим договором Виконавець зобов’язується на свій ризик надати кур’єрські послуги Замовнику, а саме здійснювати перевезення автомобільним транспортом та доставку (вручення) кінцевим одержувачам відправлень (листів, бандеролей, посилок, палет, тощо (надалі у тексті цього Договору – «відправлення)).
1.2. Сторони встановили, що надання послуг з перевезення та з доставки відправлень кінцевим одержувачам буде здійснюватися Виконавцем автотранспортним засобом марки _____________ моделі ____________, кузов ____________ державний номер ____________.
1.3. Сторони встановили, що під терміном «кінцеві одержувачки» у цьому Договорі є фізичні та юридичні особи, перелік та адреси яких, визначається у накладних видач відправлень (надалі у тексті – накладна/накладні) або іншими документами, наданих контрагентами Замовника та підписаними Виконавцем.
2. Порядок виконання Договору та інші умови
2.1. Замовник зобов’язаний кожний робочий день приїжджати на адресу (адреси) контрагента (ів) для отримання відправлень за накладною та або за відповідним актом чи товарно-транспортного документу для подальшого виконання послуг за цим Договором, а саме здійснення перевезення та доставку відправлень кінцевим одержувачам.
2.2. При доставці та передання кінцевому одержувачу відправлення Замовник зобов’язаний отримати грошові кошти за відповідне відправлення та отримати підпис від кінцевого одержувача на накладній (або в іншому товарно-транспортному документі), який є підтвердженням отримання повідомлення та оплату його вартості.
2.3. На при кінець робочого для після здійснення перевезення та доставки кінцевим одержувачам відправлень Виконавець зобов’язаний приїхати до контрагента (ів) Замовника передати грошові кошти, які були отриманні від кінцевих одержувачів та надати копію накладної з підписами кінцевих одержувачів, а оригінал цієї накладної передати Замовнику не пізніше чим на наступний робочий день.
У разі невиконання строків в переданні коштів контрагенту (ам) Замовника, Виконавець сплачує на користь Замовника пеню у розмірі 05,% від загальної суми, або Виконавець при здійсненні оплати послуг за цим Договору утримує розмір пені від суми гонорару Виконавцю.
2.4. Сторони за цим Договором встановили, що, якщо з будь яких підстав Виконавцем не будуть виконанні умови п.2.3. цього Договору в частині надання контрагенту (ів) Замовника копії накладної з підписами кінцевих одержувачів та особливо оригіналу такої накладної Замовнику, то така обставина буде вважатися, що Виконавцем було доставлено весь перелік відправлень кінцевим одержувачам відповідно до накладної, другий ідентичний екземпляр якої знаходиться у контрагента (ів) Замовника та у якій є підпис Виконавця, що вважається отримання Виконавцем від кінцевих одержувачів всієї суми, яка визначена у накладній. У такому разі Виконавець зобов’язаний передати контрагенту замовника (ів) загальну суму грошових коштів, яка зазначена в накладній.
2.5. Якщо Виконавець незгодний з умовами п. 2.4. цього Договору в частині, що він зобов’язаний передати контрагенту (ам) Замовнику всю суму коштів, яка визначена в накладній він повинен це довести, а саме надати контрагенту (ам) Замовника копію, а Замовнику оригінал накладної з підписами кінцевих одержувачів повідомлень у строк не пізніше ніж один робочий день, а у противному випадку Виконавець буде зобов’язаний доплати різницю коштів, яких не вистачає відповідно до загальної суми у накладній.